OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar måltid, lokalvård och vaktmästeritjänster på Vrinnevisjukhuset i Norrköping med omnejd, måltidstjänst på Universitetssjukhuset i Linköping samt lokalvård och vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala med omnejd.
Centralköket på Vrinnevisjukhuset tillagar ca 550 portioner patientmat som levereras i kantin till avdelningar samt 100-150 portioner i restaurangen. Just nu säljs restaurangmaten i form av take away då restaurangen är under ombyggnad fram till årsskiftet 2022/23. Köket har också ansvar att se till att sjukhusavdelningarna får specerivaror och kosttillägg samt sondmat till sina kök för att kunna täcka patienternas nutritionsbehov. Centralköket levererar catering till Regionanställdas möten inom sjukhuset och det förekommer även cateringleveranser till LIU Campus.
Verksamheten är öppen mellan 7.00-19.00 årets alla dagar
Vi söker nu en köksmästare till ovan uppdrag och söker Dig som älskar att laga mat och engagera kökets personal till att leverera den bästa sjukhusmaten för patienters tillfrisknande samt se till att ha en restaurang i toppklass för personal och besökare på sjukhuset.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Övergripande ansvar för den totala driften
• Tillagning utav patientmat och restaurangmat
• Inköpsansvar
• Arbetsmiljöansvar
• Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
Kvalifikationer/Krav:
• Du ska ha genomgått kockutbildning och ha minst två års erfarenhet utav att leda personal i storkök.
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen
• Ledarerfarenhet
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
• Goda kunskaper om specialkost på sjukhus är meriterande
Egenskaper:
• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare
• Ha ett stort engagemang kring mat och måltidsfrågor
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA, UTVECKLING
Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning, dagtid. Heltid (provanställning tillämpas)
Tillträde. enligt överenskommelse
Har du frågor kontakta Måltidschef, karin.eriksson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 10 oktober 2022
Ansökan kan endast ske via vårt rekryteringsverktyg
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,