Köksmästare till Clarion Hotel Örebro

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren köksmästare med minst 6 år i branschen.
Du kommer att jobba i driften samtidigt som du leder arbetet.
Vi ser att du har god erfarenhet av menyplanering, att arbeta med nyckeltal och kan visa upp goda ekonomiska resultat, men aldrig på bekostnad av våra kvalitetskrav. För dig är det en självklarhet att se till varje gästs önskemål och att skapa goda relationer till både kollegor och gäster.
Du är som person rak, ärlig, engagerad, stresstålig, samarbetsvillig, prestigelös och van att lösa problem när de uppstår men har förmågan att strukturera upp ditt arbete och skapa långsiktighet.
Vi ser att du är en social person som vill vara med och utveckla vår restaurang, bar och vårt koncept. Du har passion för service, mat och dryck. Du gillar att arbeta i team och att ha kul på jobbet. Arbetstiderna är varierande med servering av middag i restaurangen och after work. Du kommer att rapportera till Food & Beverage men samtidigt ha stor möjlighet till självständigt arbete. Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet inom rollen.
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hkc Hotel Örebro Plaza AB Örebro
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 juni 2022
  • Ansök senast: 22 juli 2022

Postadress

Kungsgatan 14
Örebro, 70211

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024