OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som köksmästare hos oss så kommer du aktivt att delta i driften av vårt kök och tillsammans med vår restaurangchef skapar ni det team som levererar en fantastisk upplevelse till våra gäster. Som köksmästare på Conventum så har du både kvalitativa och finansiella ansvarsområden. Du har ansvar för både personal och budget. En av dina uppgifter kommer att vara att leverera en matupplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Du kommer ansvara för menyer i samråd med koncernens F&B manager i Örebro. Du kommer självständigt att ta fram menykoncept till olika event och ansvara för att utveckla befintligt utbud i barer, caféer och restauranger.
Kvalifikationer och personlighet:
Du har en gedigen och framgångsrik karriär inom restaurangkök där du har erfarenhet från ledande befattning. Du har ett genuint intresse för mat och service. Som person är du en god ledare med ett stort ansvarstagande. Det är en förutsättning att du är en bra lagspelare och kan hantera tidvis hög arbetsbelastning. Till din hjälp kommer du ha souschef, kockar och kallskänkor. Du rapporterar till platschefen på Conventum och till Koncernens F&B manager i Örebro.
Tjänsten omfattar heltid. Tillträde enligt ö.k. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna varierar över dag- kväll och helger beroende på beläggning, med variation i säsong. Högst beläggning har vi vår och höst, med lugnare tempo kring julhelger och januari samt på sommaren.
Din ansökan med CV skickar du till F&B manager micael.aman@elite.se
Rekryteringen sker löpande men vi vill senast ha din ansökan den 10:e september
Märk ansökan med "Köksmästare".
För frågor kring tjänster kontakta platschef Anders Karlsson anders.karlsson@conventum.se tel. 019-766 45 41 eller vår
F&B manager Micael Åhman micael.ahman@elite.se tel. 019-15 6 9 73
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Anders Karlsson
019-7664541
Kökschef Mikael Åman
019-15 69 73
Hovmästare Silvester Mujkic
019-766 45 08