Köksmästare till Food by Coor på Arken

Köksmästare till Food by Coor på Arken

Arbetsbeskrivning

Är du en energisk och passionerad kock som gillar att ha många bollar i luften och brinner för hållbar matlagning och vill skapa smaksensationer man alltid vill minnas? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt spännande restaurangkoncept? Då kan du vara vår nya stjärna!

Restaurang Arken i Solna hör till konceptet Food by Coor – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik kund. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Som köksmästare på Arken har du ett stort ansvar att planera, leda och samordna restaurangens produktioner. Du har en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det varma köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som köksmästare kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök. Arkens personal består av 11 personer och har en varm och familjär kultur som smittar av sig till gästerna i form av omtanke och genuin service. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Ansvara för menyplanering tillsammans med kockarna och kallskänka. 
• Leda köksteamet på daglig basis.
• Arbeta operativt i leveransen.
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet och samverka med gruppchefer eller andra berörda för att identifiera och utnyttja synergier.
• Utveckla, driva och vara delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten.
• Ansvara för kalkylering, inventering, inköp och samverka med leverantör.
• Egenkontroller och inventering.
• Förstärka och utveckla merförsäljning, kompetens, motivation och engagemang bland personalen så att de kan uppfylla de krav och förväntningar företaget och kunderna ställer.
• Ansvarar för ett miljö- och arbetsmiljöansvar enligt för företaget fastställda riktlinjer.
• Arbetar alltid för att vara en förebild i hela organisationen genom att förmedla men även agera utefter våra ledstjärnor som stöder Code of Conduct och vårdar Coor Service Managements varumärke.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid mån-fre, kvälls- och helgarbete kan förekomma vid tex event. Du rapporterar till restaurangchef.

Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har några års erfarenhet av köksmästarrollen och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Du känner dig trygg och självsäker i din yrkesroll och har ett eget driv framåt. Du har god kunskap inom branschens hygienregler och utbildning inom HACCP, hälsa och hållbarhet är meriterande. Du behöver kunna prata och och kommunicera på svenska och/eller engelska.

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med många bollar i luften och är säker i ditt ledarskap för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Restaurangchef Emelie Pripp på emilie.pripp@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat. Läs gärna mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2024
  • Ansök senast: 26 september 2024

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024