OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.
Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. De leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.