OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Högskolan i Gävle driver vi Restaurang Markan. Här serveras dagligen ca. 200 lunch och vi har även konferenser, event och fester.
Till denna restaurang söker vi nu en engagerad och kreativ köksmästare som gillar frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.
I rollen som köksmästare söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som köksmästare har du det huvudsakliga ansvaret för planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.
I de administrativa uppgifterna ingår bland annat: planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi följer Nordrest rutiner, policys samt lagkrav.
Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock
Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
Kunskap i Office-paketet
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Det är meriterande om du har
Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och kommer att KRAV-certifieras.
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.
Ansökan: Skicka din ansökan senast 15 augusti, ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund