OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS som köksmästare!
Matupplevelser – skapade av dig
Vi söker en köksmästare med stor passion för mat till vår personalrestaurang på ICA-lagret på Långeberga i Helsingborg. Som köksmästare hos oss kommer ditt arbete att vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för matlagning till lunch och middag, menyplanering, inköp av råvaror, inventering och lagerhantering. Vi ser gärna att du har kunskaper om livsmedelssäkerhet - HACCP, och är väl förtrogen med livsmedelsverkets egenkontrollprogram. Du har god förståelse för köksekonomi och kommer att vara behjälplig i restaurangens budgetarbete.
Utifrån begreppet smakupplevelse skapar du våra menyer och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna utifrån företagets hälso- och klimatfrämjande arbete. Som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet både mot gäst och kund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag.
Varför ska du välja Compass Group?
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se
Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen med minst fyra års erfarenhet av arbete i kök, med fördel från storkök. Vi söker dig som brinner för att vara kreativ och botanisera med smaker och hitta inspiration från både den klassiska husmanskosten liksom inspiration från världens olika kök.
För att trivas hos oss gillar du att arbeta i ett högt tempo, du planerar i god tid och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Du är en driven och initiativtagande person som förverkligar idéer och ser vad som behöver göras. Som person är du social, du sprider god stämning på din arbetsplats och inspirerar dina kollegor att prestera sitt bästa.
Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och har ett gott ekonomiskt sinne då du kommer att vara behjälplig med köksekonomi och budgetarbete. För att vara lämplig i rollen som köksmästare talar och skriver du flytande svenska. Du har god vana av arbete i de vanligaste datorprogrammen.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Minna Gustafsson på telefonnummer: 0730-210771. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2020-11-15