Köksmästare till Kämpasten i Sigtuna

Köksmästare till Kämpasten i Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Köksmästare sökes till kreativ miljö med branschens bästa arbetstider! 

Vi söker en kreativ och ambitiös köksmästare till en av Sveriges främsta mötesanläggningar, Kämpasten. 

Kämpasten är en förstklassig mötesanläggning i Sigtuna, ca 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm City.  Vi välkomnar alla gäster som behöver träffas för ett kreativt och utvecklande möte hos oss. Här erbjuder vi en professionell personlig service med fokus på högsta möjliga kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap. 

Vårt team i köket lagar modern svensk mat med lokala råvaror som inspireras av det internationella köket.  

Nu söker vi dig som är en passionerad köksmästare som gillar ordning och reda samt är driven att vilja utveckla dig själv och tillsammans med dina medarbetare samt vara ett föredöme i efterlevandet av branschregler och inspirera, motivera till kompetenshöjning. 
Som köksmästare är du driven, tål stress, ansvarsfull, engagerad och ekonomiskt orienterad. Du har självklart ditt fokus på att laga mat ditt team men likväl med menyplanering, konceptutveckling, schemaskrivning, kontakt med leverantörer, medarbetarsamtal och övriga sedvanliga köksmästaruppgifter. Du trivs att jobba i en miljö som är under ständig utveckling där vi alltid försöker överträffa våra gästers förväntan. 

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och utvecklande. Jobbet är nästan uteslutande måndag till fredag. Du kommer också vara en del av Kämpastens ledningsgrupp.

Erfarenhetskrav:  
- Flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete som köksmästare eller sous chef
- Bred kunskap inom både konferens och a la carte servering
- Relevant restaurangutbildning
- God orientering inom olika kök och mattrender
- Svenska - flytande i tal och skrift
- Engelska - goda kunskaper i tal och engelsk matterminologi
- B-körkort + egen bil 


Personliga egenskaper:  
- Brinnande matintresse
- Stort intresse för det vegetariska köket
- Engagemang för arbeta hållbart
- Lagspelare  
- Kreativ & engagerad  
- Ekonomiskt tänkande 

Anställning: Tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Lön: Enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta Stefan Ros, platschef, 076-5023730, stefan.ros@sodexo.com 

Observera att vi anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 maj 2022
  • Ansök senast: 26 juni 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024