OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.
I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster ”Fun Dining”!
****** Köksmästare till Kitchen & Table samt Clarion Grand Hotel ******
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Nu söker vi Dig som vill bli vår nya köksmästare och tillsammans med vårt köksteam ta köket till nya höjder!
Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att driva dina medarbetare framåt.
Köket på Clarion Grand Hotel är såklart hjärtat i hela vår F&B verksamhet som omfattar Restaurang Kitchen & Table, frukostservering till våra hotellgäster samt konferens och bankettverksamhet.
Som köksmästare för Kitchen and Table (KT) och Clarion Grand Hotel ansvarar du bland annat för:
• Planering av kökets drift tillsammans med Souschef.
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Arbetsledning och personalansvar för Köket inkl. Frukost,
• Ansvar av menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering. Menyplanering inför menybyten, menyprovningar etc.
Utöver detta ser vi att du som söker har en hög ambitionsnivå, är kreativ och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Vi ser gärna att du har haft liknande position i minst fem år.
För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och snabbast växande hotellkedja.
Läs gärna mer om oss på http://www.kitchenandtable.se/Helsingborg
Kontaktpersoner på detta företaget
Christina Ohlsson
+46 42380400, +46 727323373
Anna Eklund
+46 042 380400
Patrik Mineur
+46 42 380400