Köksmästare till kostenheten, Sundsvall

Köksmästare till kostenheten, Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 24 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag. Det är köksbiträden, vaktmästare, kockar och en kostekonom som arbetar i köket.

.

Vi söker nu en köksmästare som har stor passion för matlagning och måltidsutveckling.
Du kommer att ansvara för i huvudsak förberedelser, inköp av livsmedel, budget och matlagning i den dagliga produktionen. Du kommer vara kontaktpersonen mot våra leverantörer, du leder verksamheten utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer samt ansvarar för att samarbetet fungerar mellan de olika grupperna och du rapporterar till enhetschefen.

Vi vill att du har erfarenhet av att leda andra och att du är utbildad kock.

Du behöver kunna prioritera och vara kontrollerad i stressade situationer. Ha motivation och vara uthållig samt att driva förändringsarbete genom hela processen. Det är viktigt att du är lyhörd och kommunicerar väl i tal ock skrift. Vi vill att du är kreativ och kommer med nya idéer som leder till förbättrade resultat. Ditt ledarskap ska präglas av att samordna gruppen, skapa engagemang och delaktighet som leder till att ni når de gemensamma målen.

Vi är en verksamhet under förändring där det finns många utvecklingsmöjligheter.

B-körkort är ett krav.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västernorrland
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 februari 2020
  • Ansök senast: 15 mars 2020

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024