OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av weekendboende, konferenser och möten, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård. Du rapporterar till Hotelldirektören, är med i ledningsgruppen för hotellet och brinner för att driva utvecklingen framåt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet med både konferens- och weekendgäster samt att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer. Du brinner för att utveckla restaurangens matutbud och att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är ansvarsfull, prestigelös, positiv och flexibel i ditt arbete. Du har en förmåga att se till helheten och är trygg i din roll som ledare. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Körkort och tillgång till bil behövs.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Carina Ringnell på carina.rignell@sabis.se. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson