OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Linjenätet omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.Antalet anställda uppgår till cirka 5 700 där en majoritet arbetar med service och försäljning.Läs mer på www.stenaline.com Vill du anta utmaningen att tillsammans med oss driva och utveckla köksverksamheten?Som fartygets köksmästare ansvarar du tillsammans med en motgående kollega för en personalgrupp av 5-15 personer per vecka.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i en provanställning och skall tillsättas under vintern.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: .Att tillsammans med den linjeansvariga köksmästaren utveckla köksverksamheten, utbud och kvalitet..Att inom givna budgetramar och fastställd verksamhets- och affärsplan, på ett kvalitets- och kostnadsmedvetet sätt, operativt planera, leda och fördela arbetet inom köksenheten..Leda personalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt..Att ansvara för att aktuella föreskrifter och policies betr t ex uniform, inköp, miljö, egenkontroll, säkerhet och ordning efterlevs..Att tillsammans med HR medverka vid rekrytering.Vi vill att du: .Har en relevant utbildning..Har en dokumenterad erfarenhet av liknande verksamhet samt har goda ledaregenskaper, förmåga att coacha, motivera och entusiasmera din personal..Har ett ekonomiskt och kvalitetsinriktat tänkande..Är stresstålig med god samarbetsförmåga..Har god hälsa, både fysiskt och psykiskt.Restaurangverksamheten ombord på våra två fartyg består av a la carte och bufferestauranger som kan ta emot upp till 400 sittande gäster.Cafeverksamhet, fastfood, konferensavdelning samt personal- och chaufförsmatsal ingår också i vår F & B verksamhet.[ Linjen Göteborg-Kiel serverar årligen 850[000 portioner.Varje vecka arbetar och lever 60-120 personer tillsammans ombord.Det ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och vilja att skapa trivsel både under arbete och fritid.Ansök nedan[senast den 28/2 2009.[Vi tar inte emot ansökan via mail eller vanlig post.
Kontaktpersoner på detta företaget
UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40