Köksmästare till lunchrestaurang i Frösunda

Arbetsbeskrivning

JM Frösunda – Gedigen och hållbar mat och ett värdskap utöver det vanliga
I september drar vi igång restaurang, café och cateringverksamhet på uppdrag av JM AB på deras huvudkontor i Frösunda. Här kommer vi att servera välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering. Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, men restaurangen kommer även att vara öppen för externa gäster. Vi har höga ambitioner med vår matlagning och på JM Frösunda bygger vi en verksamhet där vi tar hand om och respekterar råvaran och med ett särskilt fokus på vårt värdskap.
Vi söker en köksmästare med högt ställda ambitioner. Du kommer att leda den dagliga verksamheten i köket (lunch, catering, representationsmenyer) och disken. Din närmaste chef är restaurangchef/platschef och till din hjälp finns en köksorganisation om cirka 4 medarbetare.
Våra leveransområden på JM Frösunda
Lunchservering (ca 200 lunch/dag)
Lunchbeställningar
Representation, à la carte
Caféverksamhet
Catering internt och externt
In-house events

Vi söker
En gedigen matlagare som kan hantera både klassisk matlagning och moderna matlagningstekniker
Du är intresserad av framtidens mat och du vill utveckla och upptäcka nya tillvägagångssätt i allt från teknik, råvaror och hållbarhetsarbete.
Du är en skicklig ledare och person som skapar trivsel
Du kan organisation och är bra på planering
Du förstår och tänker ekonomi: Från inköp till färdig tallrik till återanvändning till svinnhantering

Din bakgrund
Erfarenhet av att leda köksorganisationer
Du har kanske arbetat klassiskt i välmeriterade kök i Sverige eller internationellt men vill nu prova dina kunskaper i en helt ny miljö med ett nytt fokus.

Vi erbjuder
En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är ett välbyggt och gediget kök med all tänkbar utrustning. Uppdraget innebär mycket bra arbetstider för dig som vill slippa kvälls- och helgarbete. Du arbetar varken röda dagar eller klämdagar och verksamheten stänger under julveckorna och sommarveckorna. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa inom koncernen eller hitta nya typer av roller i framtiden.
Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.
Lön efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 2021-06-18 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AC Frösunda Solna
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 maj 2021
  • Ansök senast: 18 juni 2021

Postadress

Gustav III:s Boulevard 64
Solna, 16974

Liknande jobb


Köksmästare

27 november 2024

26 november 2024

Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024