OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Collegium Restaurang & Konferens ligger i Mjärdevi Science Park, strax utanför Linköpings centrum.
Sedan maj 2015 drivs anläggningen i Sodexos regi. Anläggningen består av en stor lunchrestaurang med plats för drygt 300 gäster, vi serverar dagligen ca 300 luncher och cateringuppdrag.
Vi har även en konferensavdelning med flexibla lösningar och med plats för konferens- och mötesarrangemang för upp till 450 deltagare. I köket produceras konferensarrangemangens måltider och vi har även en del kvällskonferensarrangemang liksom säsongsvis stora middagar och fester. Anläggningen är nyrenoverad och nytt kök.
Vi söker nu en köksmästare då vår nuvarande går vidare med nya utmaningar inom Sodexo.Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Om du vill utvecklas i ett stort företag med höga ambitioner vad gäller service, laganda och kvalitet så är detta ett gyllene tillfälle.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Huvudansvar för all matlagning
• Huvudansvar för inköp via Sodexos inköpsportal
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering, svinnregistrering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll-HACCP
• Huvudansvar för matsedlar/menyer
Tjänsten omfattar även rapportering och ekonomiska efterkalkyler
Kvalifikationer
• Utbildad köksmästare med minst fem års yrkesvana från storkök eller annan relevant verksamhet för uppgiften. Ekonomiskt intresse och tänk.
Egenskaper
• Vi vill att du har flera års erfarenhet som kock/köksmästare, gärna från verksamheter med volymproduktion.
• Vi söker dig som är genuint intresserad av matlagning och tycker om att arbeta med och för människor. För oss är det viktigt att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande av våra gäster liksom dina medarbetare.
• Vidare värdesätter vi god samarbetsförmåga och du bör gilla att arbeta i en intensiv miljö med många bollar i luften.
• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt.
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra.
• Som person är Du driftig och målmedveten.
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare.
Anläggningen är stängd under sommaren och under en viss period under julhelgen.
Anställningsform och arbetstider
Heltid 100%
Arbetstid: Heltid, dagtid
Kvälls och helgarbete kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Intervjuer kommer att ske löpande då tjänsten ska tillsätts snarast.
Sista ansökningsdag 31 maj 2016. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Tillträde: Senast 2016-08-08 eller enligt överenskommelse. Lön enligt avtal/individuell lön.
Har du frågor kontakta platschef Marie Andersson på epost: marie.e.andersson@sodexo.com eller telefon 010-250 60 11
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,