OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en operativ tjänst där matlagningen alltid kommer i första rummet? Har du kunskapen i att leda ditt team och hantera stora volymer? Vill du främst arbeta dagtid?
Då har vi tjänsten till dig!
Om oss
Vi är ett etablerat cateringbolag med säte i Bergshamra, Solna. Våra kunder är allt från mindre privata middagar till stora företagsevent.
Sedan över 30 år tillbaka har vi på Matsällskapet levererat allt från kontorsfrukostar till bröllopsmiddagar och eventpaket. Alla rätter lagas från grunden med inspiration från världens alla hörn och alltid med dagsfärska och kvalitativa råvaror.
Idag är vi ca 10 anställda, men ska under året utöka personalstyrkan.
Om tjänsten
Vi söker en köksmästare som är ska leda sitt team i det dagliga arbetet och som själv arbetar operativt i köket.
Arbetsuppgifter
- Du leder, utvecklar och entusiasmerar ditt team
- Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar, menyplanering osv.
- Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
- Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
- Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller kundnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid, vardagar, dock kan enstaka arbetspass tillkomma på kvällar och helger när din närvaro som köksmästare är önskvärd.
Om dig
Vi söker dig som antingen har några års erfarenhet som köksmästare eller som tidigare arbetat som souschef och nu vill ansvara för ditt eget kök.
Du är en skicklig och engagerad matlagare som brinner för ditt yrke och inspirerar andra. Du är kreativ i ditt menyskapande och ligger steget före i din planering. Det är nödvändigt att du är van vid att arbeta med stora volymer och kan hantera de logistiska krav som en cateringverksamhet innebär.
I övrigt ser vi att du är en trevlig person med positiv inställning som är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i ditt yrke och vill alltid leverera på topp för att skapa den bästa kundupplevelsen samt ett hälsosamt arbetsklimat i köket.
Tjänsten tillsätts under våren.