OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bli en del av oss på Compass Group FS för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Compass Group FS
Vi söker en köksmästare som tillsammans med Compass Group FS, genom försvarsrestaurangen på F21 i Luleå, vill stärka försvarsmaktens anställda genom god och näringsriktig kost. I tjänsten ingår daglig drift av verksamheten med en ambition om att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Som köksmästare ansvarar du för matens kvalitet och resultat på enheten. Du har även ansvar för produktionsplanering, personal, arbetsmiljön och budget på enheten. Som köksmästare har du även daglig kontakt med restaurangens gäster vilket ställer krav på din servicekänsla och kundfokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med varierande arbetstider som till största delen är förlagd på vardagar dagtid. Då verksamheten kräver det exempelvis vid större övningar och representation förekommer det helg och kvällstjänstgöring.
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion.
Utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som inköp, köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vad vi önskar av dig
Du har relevant branschutbildning eller motsvarande erfarenhet och minst tre års erfarenhet i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt arbetssätt samt att du har god kontroll över kostnader och intäkter. Vi söker dig som har flerårig vana av husmanskost och/eller á la carte. För att vara lämplig i rollen som köksmästare hos oss och har goda datorkunskaper. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av köksekonomi och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt. Tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är önskvärt.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Varför ska du välja Compass Group?
Vi på Compass Group har 6 000 medarbetare som med stolthet tar ansvar för att leverera smakupplevelser på våra över 1 200 restauranger. Det gör oss till en viktig arbetsgivare och en intressant möjlighet för de som vill göra karriär inom måltidstjänster. Om du söker möjligheter att utvecklas i karriären i ett ledande nordiskt tillväxtorienterat företag har du kommit rätt.
Om försvarsrestaurangen MR Tallkronan
Försvarsrestaurangen MR Tallkronan
MR Tallkronan är en försvarsrestaurang inne på F21 område där man serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till de värnpliktiga som för tillfället är 160 st. Restaurangen har även ca 100 betalande gäster till luncher och en marka som har försäljning av förmiddags- och eftermiddagsfika samt en kioskdel. Köket bemannas 3 kockar och 3 restaurangbiträden
Det finns även en mottagningsenhet Skogsmässen dit vi distribuerar förmiddagsfika och lunch, denna enhet bemannas med ett 75% restaurangbiträde.
Det skickas även ut måltider och varor när detta beställs och viss catering och representation kan förekomma. Utöver detta förekommer catering och representation i begränsad utsträckning.
Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Maria Johansson. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-08-09