OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gillar du design, stil och vackra miljöer? Vi söker dig som tycker att detaljerna är det som gör skillnaden. Näsby Slott är Stockholms Boutiqueslott och här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Casual, Contemporary och Classy är våra ledord. Vi hoppas du också känner igen dig och vill vara med och skapa gästupplevelser av klass.
Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. En självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen. På vår egen kvarterskrog, Lilla Slottkrogen, Doras Vinbar & Lilla Stugan (Hantverkspizzeria) kan våra gäster njuta av en enkel och otvungen middag men, som är riktigt bra. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.
För mer info gå in på vår hemsida www.nasbyslott.se
Vi söker en organiserad kökschef med passion för smaker och kreativitet uti fingertopparna!!!
Din profil
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.
Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål.
För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
Om tjänsten
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.
Vi ser gärna att du börjar omgående och startar din anställning på något av våra andra anläggningar så att du kommer in i rutiner och organisationen tills det är dags att börja med rekrytering och planering inför Näsby.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan.