OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Donners Hotell söker en Köksmästare till vår hotellrestaurang som kommer öppna i Juni och till vår möteslokal Donners Event som varit verksam sedan 2015.
Restaurangen är i detta nu i en uppstart och planeringsfas, där bland annat menyer sätts och matsal renoveras.
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från en eller flera krogar inom liknande område och med goda referenser.
I vardagliga arbetet kommer du ha ansvar över driften av såväl restaurangen som eventhallens kök där både ansvar över menyer och genomförande, planering och hantering av event är en stor del av arbetsuppgifterna och ska vara något du känner dig driven till att med dina styrkor vara med och utveckla tillsammans med oss mot gemensamma mål och budget.
Du ansvarar även för schemaläggning och inköp för restaurang som eventhallens kök.
Du leder och visar vägen för ditt team, är en lagspelare som är lyhörd och jobbar nära dina kollegor.
Du har god ekonomisk kunskap inom området och jobbar mot budget
Tjänsten är på heltid, 100% och året runt. Arbetstiderna kommer vara varierade, vardagar, kvällar och helger med en start från mitten av Maj
Vi på Donners Hotell erbjuder våra medarbetare en välkomnande och varm arbetsplats i ett härligt och glatt team.
Välkommen med din ansökan!