OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Efter sju månaders vinterdvala har vi nu öppnat upp vår fina vegetariska restaurang med ett toppmodernt restaurangkök. Här finner du allt en köksmästare kan önska sig i utrustningsväg: rationalugnar, Winterhalter diskmaskiner med AC, höj- och sänkbara arbetsbänkar, kokgrytor stora som jacuzzis mm. Men som vi vet så är ju inget piano självspelande och likaså inget restaurangkök. Vi söker dig som har vana att leda arbetsgrupper på 10-20 personer, har rutiner för beställningar, är pedantisk när det gäller schemaläggning, checklistor, renhållning. För schemaläggning arbetar vi med Quinyx, för egenkontroll med Anticimex och med Wunderlist för checklistor. Du vill helt enkelt ha koll på läget och brinner för restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har ett extra gott öga/mage för det vegetariska köket då det är den typ av mat vi specialiserar oss på. Vi serverar dagligen en mycket populär buffé som ska hålla topp standard, vi lägger ned mycket tid på att maten även ska se vacker ut. Allt bröd och alla desserter görs på plats med. Vi satsar mycket på att använda ekologiska råvaror i mesta möjliga mån och till hösten vill vi komma igång ordentligt med catering.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Andreas Ahlman
0708243940