OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet.
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
ARBETSUPPGIFTER
Produktionskök tillagar cirka 850 lunchportioner måndag till fredag och något färre under lov och helger. Produktionen består av tillagning av lunch till Furulunds äldreboende, skola, den egna restaurangen. Till äldreboendet tillagas även frukost och kvällsmål ca 130 portioner.
Som köksmästare ansvarar du för att organisera, leda och fördela arbetet i köket. Tillsammans med enhetschefen ansvarar du för kvalitet och ekonomi samt att god livsmedelshygien råder i alla led. Löpande bidrar du till att utveckla verksamheten och se till att man lever upp till satta mål och riktlinjer. Du bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen.
KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som har kostekonomutbildning eller kunskaper som bedöms som likvärdiga. Du ska ha goda kunskaper i storköksproduktion och tidigare erfarenhet av arbetsledning. God datorvana. Med stor entusiasm och ett starkt driv har du fokus på att ge service till kunderna. Du har en god samarbetsförmåga som bidrar till ett gott samarbetsklimat i gruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner på detta företaget
servicechef Kost Stina Edlundh
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
031-7921000