OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Vi har en hög servicenivå genomgående i hela butiken. Petite Sabis är en take away/deli som ligger intill Sabis Fältöversten. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Vi söker en köksmästare till vårt team på Petite Sabis som verkar för att skapa en inspirerande miljö där kunden står i centrum. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och att leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket. Ni lagar både dagens lunch och fyller kylarna med måltidsdelar och färdigrätter. Du har personalansvar för fyra medarbetare.
Det är fokus på take away, men det finns också möjlighet att äta på plats i en levande och pulserande miljö. Till lunch finns en varmmatsbuffé baserad på de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda. Här är inriktningen modern med många vegetariska inslag och fräscha, spännande smaker med internationella influenser. På ett tillgängligt, inbjudande, personligt sätt vill vi lösa kundens måltidsbehov under hela dagen.
Du rapporterar till kökskoordinatorn. Vi arbetar med ständig utveckling för att möta kundernas behov. Vi har ett nära samarbete mellan köket på Sabis Fältöversten och de övriga avdelningarna på Sabis Fältöversten.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Din profil
Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom restaurang. Produktionskök, storkök och/eller á la carte. Du är driven, pedagogisk, kreativ och gillar att leda förändringsarbete.
Vi ser att du har en brinnande kärlek till mat och är innovativ gällande att utveckla nyheter, smaker och uppläggningar. Det är viktigt att du är lyhörd för gästernas synpunkter.
Ansökan
Tjänsten är heltid. Tillträde snarast. Vi tillämpar Handels avtal. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson