Köksmästare till Pontus Catering

Arbetsbeskrivning

Vi söker köksmästare till vår Cateringverksamhet.
Vi står inför en mycket intressant utvecklingsfas för vår väletablerade och kvalitativa cateringverksamhet. Tillsammans med vårt proffsiga team kommer du kunna vara med att utveckla oss vidare och säkerställa vår position som Stockholms bästa catering-aktör.
Vårt motto är att ingenting är omöjligt. Att jobba med Pontus Catering är en tjänst som innebär variation och unika måltidsupplevelser i sammanhang utöver det vanliga. Oftast är uppdragen i stockholmsområdet men vi har återkommande uppdrag över hela landet och ibland även internationellt.
I rollen som köksmästare ansvarar du för kvalitets-catering spänner sig från allt från en snygg, vällagad fast food-servering, en lyxig middag på fashionabel adress till elegant bankett för stort sällskap. Variationen i matlagningen är stor och inspirerande.
Du är van att arbeta flexibelt både i frågor som bemanning och i produktion och leverans. Du har ekonomiskt ansvar för kökets ekonomi och optimal bemanning beroende på det som ska levereras.
Vi ser att kandidaten till denna tjänst:
Har tidigare erfarenhet av Cateringverksamhet.
Gillar att jobba i team och skapa matupplevelser som överträffar gästernas förväntan
Är prestigelös och flexibel i sitt arbete
Kan arbeta dag men även kväll och helger
Talar svenska eller engelska obehindrat

Vårt produktionskök är beläget i Bromma. Tjänsten tillsätts snarast efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 30/9

Sammanfattning

  • Arbetsplats: By Pontus Frithiof
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 augusti 2021
  • Ansök senast: 30 september 2021

Postadress

Terminal 5, Lastgatan 5
STOCKHOLM-ARLANDA, 19060

Liknande jobb


Köksmästare

27 november 2024

26 november 2024

Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024