OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
På Restaurang Element som ligger i ÅF-huset i Solna/Frösunda serverar vi lunch från buffé till ca 600 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i våra gästmatsalar och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och beställningar till de olika våningarna. Totalt arbetar 11 personer på Element.
Vi söker en köksmästare som är driven för att utveckla restaurangens matutbud och älskar att inspirera sitt team mot nya utmaningar. På Sabis lagar vi all mat från grunden och det är viktigt att du delar våra gemensamma värderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning av våra medarbetare – våra kundproffs. Du arbetar nära restaurangchefen och gillar att driva utvecklingen framåt.
Arbetet är heltid och till största delen förlagt dagtid, även om kvällsbeställningar förekommer i princip varje vecka. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika sorters restauranger och att du brinner för att utveckla dig själv och ditt team.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Pirkko Kaarto tel 08-914 921 50 .
Välkommen med din ansökan senast den 15/6. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson