Köksmästare till Restaurang Fyren sommaren 2017

Arbetsbeskrivning

Duse Udde Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Duse Udde Camping är en riktig pärla vid en av Vänerns vackraste stränder. Med 350 platser för tält, husvagn och husbil, 50 stugor, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.


Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande skärgårdsmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?

Vi söker nu en engagerad, inspirerande och ansvarstagande köksmästare för sommarens säsong till vår trevliga och gemytliga restaurang Fyren på Duse Udde Camping. Där kommer vi att servera våra gäster både lunch och kvälls à la carte, men också frukost.

Arbetsuppgifterna består bland annat i att ansvara för den dagliga driften av köket med fokus på luch och kvälls à la carte. Delta i dagliga driften med att tillaga kvalitativ mat, allt ifrån vegetarisk mat till svensk husmanskost. Du ansvarar för bemanning och schemaläggning av kökspersonalen, beställning av varor och planering av menyer. Du ser till att leverera ut maten till våra gäster på ett trevligt, smakfullt och kvalitativt sätt, samt andra förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom varuplock och disk. Du är underställd Campingens platschef. Då restaurangen ligger på en campingplats kan andra arbetsuppgifter också förekomma.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus och alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas matupplevelse i fokus.

Kvalifikationer
Minst några års kockerfarenhet med relevant yrkesutbildning. Du ska ha tidigare erfarenhet som köksmästare eller annan arbetsledande befattning. Du är självgående och ser gärna att du har kunskaper i Hassap. Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska. Positivt om du har körkort och bil då restaurangen ligger utanför tätorten, men inget krav.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 15/5-10/9, 100% tjänstgöringsgrad.

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 31/3.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anläggningschef Sarah Larsson
070-8989987
Maria Olsson
070-4802974
Campingchef Helen Arnesson

Anläggningschef Reine Flodin

Platschef Irene Forsberg-Henriksson

Receptionsansvarig Maria Nygard

Anläggningschef Sarah Larsson

Städansvarig Louise Petersson

Kökschef Hans-Erik Olsson

Bowlingansvarig Karl Lindblad-Martis

Sammanfattning

Besöksadress

Parkvägen 14
None

Postadress

None
MORA, 79237

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024