OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Kantarellen är en företagsrestaurang som ligger inne på Ringhals område i Väröbacka/Varberg. Vi serverar i normaldrift cirka 700 lunch samt frukost, caféverksamhet och catering. Då vår mission är att skapa smakupplevelse lagar vi det mesta från grunden. Tjugo veckor per år har Ringhals revision och då ökar antalet ätande till cirka 900.
Idag jobbar vi alltid för morgondagen! Varje dag arbetar vi för att ge gästen det lilla extra i både smak och upplevelse. Redan första steget innanför dörren ska vår mat smaka bra.
Vi söker nu en driven och erfaren köksmästare som tillsammans med vårt team vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för mat tar vi för givet. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Du kommer att arbeta i en grupp som tar ansvaret för varmkök, kallkök, salladsberedning och catering. Under lunchen arbetar du på torget nära gästen.
Du kommer att arbeta nära biträdande restaurangchef och restauranggruppchef för att nå våra gemensamma mål.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från både à la carte och lunchmatlagning i stor skala. Du har utbildning från restaurangskolan eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även mycket god datavana.
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att peppa dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är flexibel, noggrann och utåtriktad. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig.
Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchproduktion samt aktivt svinnarbete
• Menyplanering tillsammans med övriga kockar
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt, samt verka för stimulerande försäljning
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontrollen
• Personalansvar för daglig verksamhet tillsammans med restaurangchefen
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag, samt viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
Vill du veta mer? Kontakta restauranggruppschef Ann Dahlgren, 070-859 20 59, ann.dahlgren@fazer.com.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Sista ansökningsdag är: 2014-09-01
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen, Ann-Charlotte Bäckström, 0705-98 73 06.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot