OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis restaurangen Mat & Prat. Här serveras lunch till ca 500 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Vi är en Svanenmärkt restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Som köksmästare har du både budget- och personalansvar. Då vi är ett litet team som hjälps åt så spenderas en stor del av din arbetstid i köket med matlagning och handledning.
I rollen som köksmästare ingår att:
- Leda och fördela arbetet i köket inklusive schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
- Menyplanering, matutbud, all produktion av mat samt ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
- Ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, livsmedelshygien.
- Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.
Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus! Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Du rapporterar till restaurangchefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Vi erbjuder dig!
Som Köksmästare på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med fokus på utveckling! Vi ger dig som köksmästare kreativ frihet då vi inte jobbar med fasta menyer. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att utveckla din verksamhet och växa som ledare tillsammans med oss. Dessutom arbetar vi med glädje och samarbete!
Din profil
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från en arbetsledande position i kök. Du är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Som person ser vi att du är ordningssam, flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd främst dagtid måndag-fredag, kvällsverksamhet förekommer. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Johanna Töverud tel. 072-5090980. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson