OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordrest driver lunchrestaurangen på Skövde sjukhus. Här serverar vi måndag till fredag en gedigen lunch med hållbart och kreativt tänk.
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Vi söker nu en Köksmästare till Restaurang Mersmak Skövde
Din profil:
Vi är mycket måna om vår matkvalitet så självklart är du en duktig kock som känner yrkesstolthet och strävar efter förbättring och utveckling. Du är positiv, social och gillar mötet med gäster och arbetskamrater då vi ser att du i din roll även är delaktig i service under lunchen. Det är viktigt för oss att du är prestigelös och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en skön stämning i köket och för våra gäster. Självklart vill du alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi vill att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter tillsammans i teamet.
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
Vad erbjuder vi dig?
Din främsta arbetsuppgift kommer att vara operativt ansvarig för löpande verksamhet inom produktionskök, den dagliga lunchserveringen och catering. Du ansvar för den dagliga bemanningen i köket och driften.
Dagligt arbete som kock och kontinuerligt arbete i drift men även med administrativa uppgifter som inköp, kostnadsberäkning, inventering och menyplanering. Du ansvarar för budgeterad råvarukostnad och köksekonomi. Du ansvarar även för maskinparken i köket samt för att egenkontroll genomförs. Du redovisar fortlöpande till enhetschefen.
Vi erbjuder variation i arbetet och goda möjligheter att vara delaktig i att påverka och driva våra verksamheter framåt. Som arbetsgivare är vi noga med att ta vara på och utveckla duktiga medarbetare. Vi vill vara den goda arbetsgivaren och arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag, inga röda dagar.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst fem års arbetslivserfarenhet som kock
Tidigare erfarenhet som ledare/arbetsledare
Erfarenhet och kunskap inom kostnadsberäkning, ekonomiskt hållbar meny och veckorapportering av inköp
Goda kunskaper i köksekonomi och HACCP
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-Körkort
Gärna tidigare erfarenhet av Get Compliant (egenkontroll)
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skickas senast 31 mars. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund