OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som köksmästare!
Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en köksmästare som är en stjärna på att skapa och bygga relationer såväl mellan personal som med våra kunder! Som köksmästare ansvarar du för att utveckla och säkerställa kvalitet, arbetssäkerhet och att våra resurser används på bästa sätt. Du har huvudansvar för våra kunder, gäster och medarbetare och arbetar tillsammans med dem i produktionslinjen och restaurangen. Rollen som köksmästare innefattar även administrativa arbetsuppgifter som att skriva ut recept och produktionsunderlag, utföra egenkontroll, korttidsbemanna, vara behjälplig vid schemaläggning, svara på avvikelser och föra statistik och uppföljning för köket.
I tjänsten som köksmästare ingår också planering, beställning och mottagning av livsmedel. Du är också ansvarig för bokslut vid månadsskiftet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till gruppchefen.
Varför ska du välja oss?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som köksmästare ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på hos oss har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Compass Group PLC förvärvade Fazer Food Services från Fazer Group i enlighet med en försäljningsprocess som avslutades den 31 januari 2020. Compass Group Nordics och Fazer Food Services arbetar för närvarande med att forma den långsiktiga strukturen för sina svenska verksamheter.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet som köksmästare eller minst fem års erfarenhet som kock och är nu redo för nästa steg. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat i storkök/produktionskök.
Vi söker dig som är en tydlig ledare och brinner för att arbeta tillsammans med dina medarbetare för att uppnå gemensamma mål. För att nå framgång i rollen som köksmästare har du ett gott ekonomiskt sinne och ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Tempot i vår verksamhet är högt, det är viktigt att du kan leda både dig själv och dina medarbetare genom dagliga utmaningar. Vi söker dig som är självgående, lösningsorienterad och som har förmågan att behålla fokus även när det är många som söker din uppmärksamhet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av allergi- och konsistenskoster.
Om Restaurang Skoga
Restaurang Skoga finns i Huvudsta, Solna. Vi lagar varma måltider till äldre årets alla dagar samtidigt som vi har en lunchrestaurang. Vi anordnar pubkvällar och andra tillställningar, det är högt och lågt. Du träffar dagligen dina gäster och kunder.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta Sara Sundquist, sara.sundquist@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-03-31. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot