Köksmästare till restaurangen på Carnegie i Stockholm city

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurang Carnegie ligger i Stockholm city och serverar ca 200 dagens lunch till de anställda på Carnegie samt ansvarar för maten till deras representationsvåning. Vi är ett team på ca 7 personer som arbetar i kök och restaurang. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och schemaläggning. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen under lunchen. Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat, samt är en KRAV-märkt restaurang. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och vara lyhörd för gästernas synpunkter. Uppdragsgivaren förväntar sig kvalité på högsta nivå både vad gäller lunch och representation. Du rapporterar till restaurangchefen.

Du har erfarenhet från liknande verksamhet och tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och brinner för att utveckla restaurangens matutbud och att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarsfull och trygg i din roll som ledare.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

·         Vara förebild

·         Visa vägen

·         Involvera & Engagera

·         Leverera resultat

Tillträde snarast. Restaurangen har öppet vardagar och viss kvällsverksamhet förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Marcus Ekman tel. 0709-306957.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • - -
  • Publicerat: 27 mars 2018

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024