OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till restaurangen på Karlstads Universitet söker vi en köksmästare som är ”hungrig” på nya utmaningar. Du har flerårig vana av husmanskost och à la carte och har jobbat i ledande befattning. Du tycker om att botanisera bland de nya köken och tillsammans med vårt team vill du ge smakupplevelser för våra gäster.
Vi serverar dagligen cirka 500 luncher i vår restaurang och har en omfattande cateringverksamhet.
Ditt intresse och din kunskap för mat och ekonomi tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med stor energi, och som en del i teamet får du restaurangen och köket att växa.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig och flexibel. Du strävar efter en hög servicenivå och har en nytänkande matkultur. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram & HACCP samt arbetet med arbetsmiljöfrågor.
Dina arbetsuppgifter:
Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet. Vår främsta uppgift är att servera den perfekta lunchen.
Vi tror att du:
• har utbildning inom branschen och minst 5 års erfarenhet av ledarskap
• tycker om att serva såväl medarbetare som gäster – gästen i fokus är självklart
• service och kvalitet är honnörsord
• är genuint matintresserad och vet vikten av egenkontroll
• har hög arbetsmoral och ekonomiskt sinne
• har flytande svenska och engelska i tal och skrift
• har datorkunskap, främst i Excel och Word
• är van att jobba i ett högt tempo
Arbetstid: Heltid och dagtid, kvällar kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse.
Tjänsten är ett vikariat som ska tillsättas under augusti fram till och med juni -2016.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, nås via företagets växel, 08-470 72 00.
För information om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Lena Sundström, tel 070-679 63 36.
Välkommen med din ansökan senast 2015-07-31.