Köksmästare till Sabis krog Slagteriaktiebolaget, Fältöversten

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Slagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakterier och är en bistro som även har ett härligt dryck- och caféutbud. Vi serverar frukost, fika, lunch och middag med fokus på kött, chark och lättsamma, fräscha rätter för gäster som är på språng. Restaurangen har ca 80 sittplatser. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.slagteriaktiebolaget.se

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som köksmästare är att ha ytterst ansvar för: menyplanering, utbud, inköp och kvalité. Som köksmästare ansvarar du för ett team på ca 4-5 personer. Du ingår i restaurangens ledningsteam bestående av restaurangchef och köksmästare. På Sabis lagar vi all mat från grunden.

Vi söker en erfaren köksmästare som har kvalitet och matglädje i fokus samt erfarenhet av att starta upp en ny restaurang. Vi ser att du är driven och kreativ eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara hög och tempofylld på en händelserik adress. Det är viktigt att du dessutom har intresse av att utveckla frukost- och caféutbud.

Du har ett positivt och glatt lynne och tycker om att möta gäster. Du är självgående, driven och effektiv och älskar att befinna dig bland grytorna i köket och använda all din erfarenhet och kreativitet av att skapa ett attraktivt koncept. Vidare har du goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla dig själv och ditt team.

Tillträde snarast. Restaurangen är öppen alla dagar kl. 08-21.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Helene Rosenquist. helene.rosenquist@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 2 maj 2016

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024