OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Nu söker vi Köksmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa -ett av Sveriges största Hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Här njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina tillflyktsönskemål på ett varmt och personligt sätt.
Om rollen
Som Köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept tillsammans med vår Kökschef. Ni stöttar varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer. Tillsammans ansvarar ni för planeringen i köket och för att skapa en totalupplevelse med god mat, spaanläggning, golfbana, flertalet paddelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser Dalarö! Smådalarö ligger ca 40 min med bil från Stockholms innerstad.
Exempel på arbetsuppgifter som köksmästare:
-Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
-Ansvara för att maten håller god kvalité. Menyplanering, matutbud, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
-Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.
-Delta i den dagliga produktionen vid behov.
-Ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & engagera
Leverera resultat
Vi erbjuder
Ett roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö! Möjlighet att skapa och driva Sveriges ledande destination. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!
Din profil
Krav för tjänsten:
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare
• Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
• Du är en riktigt duktig matlagare med känsla för kvalité
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av hotellöppning och gärna en destination
• Kunskap om matsal
• Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx
Som person ser vi att du är:
• Kreativ, driftig och flexibel.
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ.
• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete.
Ansökan
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kökschef Frederic Bertuit, frederic.bertuit@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.smadalarogard.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson