Köksmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa!

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du en köksmästare med passion för god mat och kvalité som också drivs av att leda och coacha dina medarbetare? Då ska du söka tjänsten som köksmästare på Smådalarö Gård & Hotell & Spa!

Om Smådalarö gård Hotell och Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa är en året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness. Det tillhör familjeägda Sabis som funnit sen 1874 och ligger i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö ca 40 min med bil från Stockholms innerstad.

Om rollen

I rollen som köksmästare på Smådalarö Gård Hotell & Spa är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets olika matkoncept. Som köksmästare är du inte bara ansvarig över att servera gästerna en middag av högsta kvalité utan också frukost, lunch, fika och andra events som arrangeras på hotellet. Vi har både privata gäster och konferensgäster som besöker oss och det är alltid mycket på gång samtidigt. För att du ska lyckas i rollen krävs det därför att du är en riktig fena på god planering och struktur. Du kommer vara ansvarig över planeringen i köket och leda ett stort team med stöttning från vår Food & Beverage Manager.

Om du läst så här långt vill du nog veta lite mer exakt vad rollen innebär - här kommer några exempel på dina arbetsuppgifter:

• Konceptutveckling, menyplanering, produktion av maten, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
• Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering och kvalitetssäkring.
• Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål samt säkerställa att samtliga av företagets framtagna policys följs.
• Ansvara för att maten håller hög kvalité.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling för våra medarbetare och arbetar aktivt med ledarskap på alla nivåer. Ledarkompetenserna vi arbetar utifrån på Sabis är att vara förebild, visa vägen, involvera och engagera samt leverera resultat.

Vem är du?

Vi tror att du är en trendmedveten matkreatör med passion för god mat som trivs att arbeta i en operativ roll samt leda och utveckla medarbetarna i köket. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd samt har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete samt uppmuntrar till samarbete och engagemang.

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe.

• Du är van att producera mat med högsta standard, kvalité och kvantitet.
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare.
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare.
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Du har erfarenhet av hotell, konferens och destination.

Vi erbjuder dig

Ett roligt och utvecklande jobb på ett av Sveriges ledande destinationer inom aktivitet och avkoppling. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kundupplevelsen. Vår kultur präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje. Utöver ett varierat och spännande arbete erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag, marknadsmässiga löner, trygga anställningsvillkor och en fantastisk miljö att arbeta i.

Vill du bli vår nästa kollega?

Känner du att det här stämmer in på dig och du vill vara med och skapa matupplevelser i världsklass med oss? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Food & Beverage Manager Frederic Bertuit, frederic.bertuit@sabis.se. Tjänsten är tillsvidare och lön och tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna:www.smadalarogard.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 december 2022
  • Ansök senast: 30 januari 2023

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024