Köksmästare till Södertälje

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Sodexo söker en kreativ och utåtriktad köksmästare till ett stort internationellt FM uppdrag i Södertälje. Du ska ha bred erfarenhet och kunskap att på ett framgångrikt sätt leda och utveckla restaurang- och café/kiosk verksamheter på uppdrag.
Vi söker dig som har ett matkunnande som är på en nivå långt över det som normalt krävs i lunchmatlagning och som ser utmaningen i att använda sitt matkunnande för att förädla billiga råvaror till något extraordinärt för våra gäster.
Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av köket och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.
Organisatoriskt rapporterar du till restaurangchef.
Vi söker dig som har höga ambitioner och krav som kan tillgodose våra gäster som har högt ställda förväntningar

Verksamheten består bl.a av en restaurang för lunchservering för ca 500 lunchgäster per dag.
Affärsluncher och konferensverksamhet. Det finns även intern catering med tillhörande kiosker/caféer vars verksamheter bedrivs måndag -fredag.
Kvällsarrangemang och helgaktiviteter kan förekomma.
Samtliga verksamheter har stora utvecklings- och expanderingsmöjligheter.

Vår meny består av två rätter som serveras i bufféform, där ena rätten är byggd på traditionell svensk matkultur och den andra mer internationell, båda rätterna skall ha höga smaker och levereras i ett kreativt utförande.
Dessa rätter kompletteras med en A`la carté samt även en vegetarisk rätt.
Tillsvidare är det Be konceptet som skall följas och förädlas.

 Du kommer att vara ansvarig för att verksamheten följer sina uppsatta mål såväl ekonomiska som kvalitativa och att vårt uppdrag ständigt utvecklas till gagn både för kund och Sodexo.

Adekvat utbildning/Erfarenhet


• Väl dokumenterad erfarenhet av att leda personal
• Lång erfarenhet av kundkontakt
• Leda, utveckla och kvalitetskontrollera det dagliga arbetet
• Ansvara för att egenkontrollen följs
• Inköpsansvarig
• Goda kunskaper och erfarenheter av produktionsplanering- fördel med erfarenhet och förståelse för logistiska flöden
• Erfarenhet och kunskap i kalkylering
• Uttrycka sig väl i tal och skrift. 

Egenskaper


• Stabil- trygg i sig själv och i sin ledarroll.
• Tydligt ledarskap- förmåga att bygga och utveckla väl fungerande team.
• Kreativ och modern i sin matlagning.
• Drivande- ett brinnande intresse av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och arbeta aktivt för att skapa en unik upplevelse i matsalen med hjälp av b la gästkockar och happenings etc.
• Social kompetens.
• Strukturerad.
• Synlig.
• Problemlösningsförmåga.
• Organisationsförmåga gällande bland annat, planering kring inköp, bemanning, logistik mm.
• Serviceorienterad.
• Administrativa egenskaper.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, mestadels dagtid.

Har du frågor kontakta Alex Arra på mail alex.arra@sodexo.com  

Vi vill ha din ansökan senast 31 juli 2016

Vi tar endast emot ansökningar via rekryteringsverktyget ReachMee.


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Mestadels dagtid, heltid
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 23 juni 2016

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024