Köksmästare till Sofiehof kök- & bar

Arbetsbeskrivning

Du har högsta ansvaret för medarbetare som ingår i din köksverksamhet. Du har ett övergripande budgetansvar av b.la inköp och personalplanering för din köksverksamhet. Detta i kombination med det övergripande ansvaret för kvalitén. I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du kommer att ha stort inflytande gällande utformning av menyer och koncept i nära samarbete med restaurangchefen. I ditt arbete rapporterer du direkt till platschef och du ingår även i ledningsgruppen.

Vi ser gärna att du drivs av möjligheten att utveckla och leda medarbetare i deras arbete. Som kökschef söker vi dig som är tävlings- och resultatinriktad i ditt arbete och gör allt för att nå de uppsatta målen. Du är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete är viktigt. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser av högsta klass.

Sofiehof kök- & bar ingår liksom ProfilHotels Hotels Savoy i samma byggnad i Ligula Hospitality AB. Ligula Hospitality AB driver bla hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Good Morning Hotels och Motel L.

På Sofiehof trivs hotellgäster tillsammans med Jönköpingsbor som vill ha en riktigt trevlig kväll i vår bar och restaurang. Hos oss råder en avspänd stämning även när det är högtryck. Den sobra inredningen för tankarna till det glada franska 20-talet. Vi driver även Jönköpings häftigaste musikscen, Sofiehof Underjord, där vi även anordnar företagsevent.

Maten lagar vi efter säsong, som vi gör på vårt eget vis av närproducerade råvaror av högsta kvalité. Välkommen till oss och njut av vällagad mat och nya smakupplevelser för alla sinnen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Daniel Thuresson
036-30 03 90
Platschef Henrik Måhlberg
036-173294
Platschef Henrik Måhlberg
036173294

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Savoy
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 21 mars 2017

Besöksadress

BRUNNSGATAN 13-15
JÖNKÖPING

Postadress

BRUNNSGATAN 13-15
JÖNKÖPING, 55317

Liknande jobb


Hotell köksmästare

Hotell köksmästare

13 november 2024

12 november 2024

12 november 2024