OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com
ISS söker en erfaren köksmästare till restaurang Pilegården i Staffanstorp. ISS driver Pilegårdens restaurang på uppdrag av Staffanstorp kommun.
Vi lagar lunch och middag åt pensionärer på äldreboenden och till hemtjänsten inom kommunen. Vi serverar hemlagad och välsmakande mat som är säsongs- och lokalanpassad.Har du ett brinnande intresse och erfarenhet för matlagning inom äldrevårdens värld och att leda denna typ av restaurangverksamhet ska du söka denna tjänst!
Arbetsuppgifter och ansvar
Uppdraget är att du tillsammans med dina 8 medarbetare lagar goda och näringsrika måltider till de boende, hemtjänsten mm samt till vår öppna restaurang.
Arbetet innebär att leda och fördela arbetet och även att delta i den dagliga matlagningen.
Du har personalansvar och budgetansvar. Innebär bland annat: säkerställa att arbetet utförs med hög kvalitet, egenkontroll, råvaran/personaltimmar inom budget,
ekonomisk redovisning, kund och kvalitetsansvar samt avvikelserapportering till kund.
Verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls.
Kvalifikationer och person Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, du har vana av daglig arbetsledning med personalansvar. Du är utbildad kock och har erfarenhet av äldremat, specialkost och avvikande konsistens.
Goda kunskaper i köksekonomi och generell IT-kunskap är viktigt att du behärskar då mycket av vår rapportering och beställningar sker i system.
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har B-körkort.
Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos din a medarbetare.
Du åstadkommer resultat då du är handlingsinriktad och gillar att arbeta mot mål.
Det är också viktigt att du är positiv lagd och lyhörd inför kunden, dina medarbetare och gästerna.
Övrigt
Arbetstider är måndag till fredag. Tjänsten är på 100 % och är en tillsvidareanställning (med inledande provanställning).
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 juli. Urval och intervjuer sker löpande. Du ansöker via vårt rekryteringssystem.
Vid frågor, kontakta Restaurangchef Margaretha Ekman, 0734-365 016.