OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer!
Du kommer arbeta delvis i team men behöver också kunna jobba självständigt. Du ska kunna ta eget ansvar samt ha personalansvar för avdelningen.
Du skall vara inspirerande och komma med tankar och idéer för att utveckla presentation och innehåll på våra bufféluncher och vår a la carte meny som serveras alla dagar från kl11.30 året runt.
Arbetstiden är förlagd till alla dagar i veckan, med olika tider efter behov. Schemaplanering, inköp med mera är en del av det dagliga arbetet. Men framförallt är du delaktig i allt som händer i köket.
Som köksmästare har du en självklar plats i ledningsgruppen som träffas kontinuerligt.
Du har ett leende som smittar och ett intresse för att ge våra gäster bästa möjliga service och smakupplevelse.
Du har lätt att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kolleger.
Är du vår Nya ledstjärna i köket på Hotel Skansen, det tror vi. Tillsammans skapar vi möjligheter för en genuin och anrik produkt!
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Välkommen att maila in din ansökan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30