OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sedvanliga arbetsuppgifter för köksmästare så som; scheman, beställningar, egenkontroll, ekonomi, arbeta mot uppställda mål samt säkerställa en hög genomgående nivå med stort fokus på service.
Externa events som catering och liknande uppdrag.
Huvudansvar för enheten The Fishery i Skanstull.
Arbeta för en positiv och trevlig atmosfär.
Tillsammans med ägarna utveckla konceptet vidare.
Vi söker en inspirerande, positiv och ambitiös köksmästare som vill fortsätta utveckla ett lyckat koncept vidare tillsammans med oss. Du är en problemlösare och en god kommunikatör som gillar att jobba mot uppsatta mål och säkerställa hög kvalité. Du har lätt att få med dig teamet, bra ordningssinne, älskar ett rent kök, har god säljförmåga och sociala färdigheter då alla anställda möter gästerna i vårt öppna kök.
Du har erfarenhet från liknande arbete eller från sous-chefs tjänst med mycket ansvar.
The Fishery under ledning av Malin Söderström är en modern, nytänkande restaurang i ett öppet restauranglandskap, Teatern i Ringens Köpcentrum i Skanstull. I teatern finns det 9st andra aktörer t ex Magnus Nilsson, Adam och Albin och Stefano Catenacci. Alla har en tydlig egen inriktning och vår är mat från havet. Vi serverar många gäster i rask takt från vårt lilla kök med mat lagad på riktitgt. Köket är helt öppet och alla anställda möter gästerna. Vi är ett litet men sammansvetsat gäng som jobbar med positivitet, noggrannhet och effektivitet som ledord.
Menyn är kort men med stor bredd. Några exempel är vår Krispiga fisk, Fishtaco och Sallad på varmrökt lax. När det kommer till dryck har vi valt att fokusera på framförallt mousserande så som Cava, Prosecco och Champagne.