OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Isbolaget ligger längst ute på piren i Donsö hamn, beläget i Göteborgs södra skärgård. Isbolaget har drivits av samma familj i 10 år, för 4 år sedan byggde vi hotell ovanför restaurangen med 14 rum. Vi har öppet hela året men fördelat i låg och högsäsong. Under lågsäsong september - maj fokuserar vi på hotell och konferensgäster med luncher och beställnings menyer med betoning på fisk och skaldjur. Under juni till mitten av augusti är det högsäsong då serverar vi en enklare sommarmeny. Under december månad serverar vi julbord lagat från grunden. På Isbolaget lagar vi mat vi själva tycker om. För oss innebär det rustik, enkel och vällagad mat du ska bli mätt av. Som vår nya köksmästare har du stor frihet att skapa menyer och ta inspiration av miljön ute i skärgården. Vi söker någon som är trygg i sin ansvarsroll och kan inspirera, arbetsleda och organisera övrig personal i köket. Hos oss arbetar vi som ett team vilket innebär att stora delar av din arbetstid kommer att ske i aktiv tjänst.
Arbetsuppgifter: Övergripande ansvar för köket med förekommande uppgifter såsom menyplanering, köksekonomi, inköp, beredning av menyer, schemaläggning, egenkontroll osv.