OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
Wenner-Gren Center ligger vid Norrtull, i skyskrapan på Sveavägen 166. Sabis Hotell & Möten driver här Restaurang Retro, en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten samt konferens- och festvåning på våning 23 & 24. I Retro har vi ca 200 lunchgäster dagligen. Vi har 8 st konferenslokaler, varav en hörsal för 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Vi arrangerar alltifrån stora företagsevents, bröllop, privata fester till konferenser i varierande storlek. Vi är ca 9 st i teamet och arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.wgc24.se eller www.sabismoten.se.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, inköp, kvalité och schemaläggning. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen. Vi är ett litet team som jobbar över avdelningsgränser, vår framgångsfaktor är vår förmåga att vara flexibla och möta våra gästers olika önskemål. Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror och är en KRAV-märkt restaurang. Vi vill alltid bli bättre och vår produkt är i ständig utveckling. Du rapporterar till platschefen.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
· Vara förebild
· Visa vägen
· Involvera & Engagera
· Leverera resultat
Vi tror att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer eller en liknande tjänst. Kanske är detta din första roll som köksmästare. Som person är du positiv, ambitiös, prestigelös och är lyhörd inför gästernas behov. Och viktigast av allt är att du älskar att laga mat!
Tillträde snarast. Tjänsten är heltid 100%. Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Vanligtvis har vi stängt 6 veckor under sommaren och 2 veckor vid jul & nyår. Hos oss har vi en tydlig hög- & lågsäsong med schemaläggning utefter behov.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Sanna Strandqvist tfn 0705866588.
Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson