OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Blå dörren och Harmoni är två restauranger som Sodexo driver inne på Volvo Lastvagnar i Umeå, två rejäla lunchrestauranger som serverar minst två olika rätter var dag samt grill erbjudanden. Förutom lunch så serverar vi frukost buffé och övrig tid middag, fika, konfekt, glass mm. Restaurangerna är Volvos naturliga mötesplats och hjärtat i huset. Vi har ca 300 lunchgäster dagligen måndag - fredag samt catering och övriga beställningar. Vi tilllagar även all mat som serveras på GE Health care i Umeå och Umeå energi, samt levererar till Sodexos Café kristallen som ligger i sjukhusets lokaler. Totalt tillagar vi ca 700 portioner dagligen.
Vi lagar all mat från grunden och att vi dagligen håller hög kvalité är självklart för oss. Vi söker en välmeriterad, kreativ köksmästare med högt ställda kvalitetskrav och känsla för service. Att främja svensk gastronomi och förvalta det nordiska matarvet, med säsongens bästa råvaror, är grunden i vår matvision. Vi arbetar i öppet kök med direktkontakt med våra gäster.
Kvalifikationer:
• Dokumenterad arbetslivsfarenhet som kock/köksmästare
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
• Dokumenterad kompetens för egenkontroll (HACCP)
• Goda kunskaper i kalkylering
• Datorkunskaper (Officepaketet)
• Erfarenhet av beställningsverksamhet
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kvalificerad matlagning
• Menyplanering
• Inköp
• Personalplanering
• Egenkontroll
• Köksekonomi - kalkylering
• Inventering
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett genuint matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Klara av att arbeta i hög tempo
• Lagspelare
• Lätt för att entusiasmera dina medarbetare
• Du delar våra värderingar
Arbetstid: Heltid, 40 timmar/vecka. Huvudsakligen är arbetet förlagd till dagtid måndag till fredag kl 0700 - 16.00
Din ansökan vill vi ha senast 24 februari 2017.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila susanne.huotari@sodexo.com
OBS: Tjänsten kan endast sökas via ReachMee, länk finner ni längst ner på sidan.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,