OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.
Om dig
Som Köksmästare för restaurangköket på Urban Deli Sveavägen 44 så bör du vara en bra ledare, en god organisatör, noggrann, passionerad matlagare och ordningsam.
Du bör ha erfarenhet av att vara Köksmästare på en större A'la carte restaurang men även längre erfarenhet av att jobba som Kock eller Sous Chef på restaurang med fokus på lunch och kvälls a'la carte.
Dina arbetsuppgifter
Restaurangköket består av varmkök och kallkök. Vi serverar frukost, lunch, middag och brunch, samt festmiddagar. Vi har ca 250 sittplatser året om. På lunchen serverar vi mellan 300-400 mat, fördelat på de olika avdelningarna. Man ansvarar även för maten på vår Takbar där vi serverar god mat med enkla tilllagningsmetoder.
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för daglig drift. Med det menas att du ska sköta kvalitetskontroll, hålla ihop gruppen, scheman, inköp, attestera fakturor, personalfrågor, menyer samt medverka i och hålla i div. möten.
Det betyder också att man ansvarar att kalkyler finns, råvarukostnad och personalkostnad hålls samt för att för att utveckla enheten framåt.
Arbetet är heltid och arbetstiderna är i stort dagtid vardagar men rollen kräver att man är insatt i alla dygnets erbjudanden.
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej mot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Viktor Francis Ringsö