Köksmästare/Head Chef

Köksmästare/Head Chef

Arbetsbeskrivning

Är du en riktigt vass och erfaren köksmästare?! Just nu söker vi köksmästare till flera av våra fartyg.

Vad kommer du arbeta med?
Som Köksmästare är det ditt uppdrag att planera och ansvara för köksverksamheten ombord utifrån uppsatta verksamhetsmål. Din passion är att skapa det bästa för våra kunder och tillsammans med medarbetarna ombord sträva mot att tillsammans uppnå era mål och utveckla verksamheten. Som kökens närmsta chef kommer du att leda och coacha dina medarbetare i den dagliga verksamheten för att nå bästa möjliga lönsamhet. I rollen har du kontakt med leverantörer, kontrollerar beställningar och leder provianteringsarbetet. Utifrån direktiv upprättar du menyer och sortimentslistor för fartygets försäljningsställen och för besättningens mäss.

Några av dina ansvarsområden:


• Fördela, leda och kontrollera arbete och rutiner för dina medarbetare
• Kontroller av livsmedel, hygienytor och dokumentation kopplat till detta
• Personalplanering med hjälp av XO Planning
• Kontrollera utsatta öppettider och att överenskomna arbetstider samt kvalitetsmål efterlevs
• Delta i fartygets ledningsgruppsmöten och säkerhetsövningar
• Säkerställa att det Systematiska arbetsmiljöarbetet fortgår

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är personligheten minst lika viktigt som dina formella kunskaper. Då vi är mitt upp i ett förändringsarbete behöver du känna dig trygg i att leda under sådana förutsättningar, att kunna inspirera din personal och omvandla goda idéer i praktiken. Du är en lugn och stabil person som är kontrollerad i pressade situationer. Ett intresse för att utveckla den kommersiella verksamheten är ett måste, precis som en vilja att tillgodose våra kunders behov. Att sätta upp mål för både dig själv, dina medarbetare och verksamheten är en självklarhet. Du har en mycket god förmåga att kommunicera med andra oavsett målgrupp och kan genom din närvaro i verksamheten påverka den i rätt riktning.

Kvalifikationer:


• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang (kockinriktning). Relevant yrkesutbildning eller högskoleutbildning inom kök är meriterande
• Minst 5 års arbetsliverfarenhet som kock
• Minst 1 års erfarenhet som Souschef eller Köksmästare
• God datakunskap och systemvana
• Flytande engelska och svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att arbeta med KPI:er och resultatuppföljning är meriterande

Intresserad?
Tjänsterna är tillsvidareanställningar där 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Du kommer få en rederianställning, vilket innebär att du har en placering på ett fartyg men kan komma att omplaceras beroende på vad som händer i verksamheten. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar och vår verksamhet pågår sju dagar i veckan, året om. Tjänsten innebär att du arbetar skift, vilket normalt innebär att du arbetar och bor ombord under en period följt av en lika lång ledighet. Du är välkommen in med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den XXX, 2020. Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Jonna Öijwall på jonna.oijwall@stenaline.com eller Stina Sörensen på stina.sorensen@stenaline.com.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Hos oss har vi en lättsam, härlig atmosfär och vi letar alltid efter personer som vill bli en del av Stena Line-familjen. Vi är redan över 5600 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Kontaktpersoner på detta företaget

UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stena Line
  • 3 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 mars 2020
  • Ansök senast: 5 april 2020

Besöksadress

Galoppgatan 4, Malmö
None

Postadress

None
Göteborg, 40519

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024