Köksmästare/Head Chef

Köksmästare/Head Chef

Arbetsbeskrivning

Är du en person som kan inspirera andra och leda ett kök? Känner du yrkesstolthet och kärlek i att leverera överenskommen kvalitet från och med tallrik 1 till oändligheten? Som Köksmästare på Stena Line är du med och jobbar för vår gemensamma målsättning och ambition, att servera världens bästa färjemat. Hos oss sätter vi gästerna i centrum, de är lojala och många återvänder regelbundet. De förtjänar därför bästa möjliga upplevelse ombord, där maten är en stor del. Vill du vara med på vår resa och skapa värde för våra gäster, välkommen med din ansökan!

Vad kommer du arbeta med?
Som Köksmästare är det ditt uppdrag att planera och ansvara för köksverksamheten ombord utifrån uppsatta verksamhetsmål. Din passion är att skapa det bästa för våra gäster och tillsammans med medarbetarna ombord sträva mot att tillsammans uppnå era mål och utveckla verksamheten. Som kökens närmsta chef kommer du att leda, inspirera och coacha dina medarbetare i den dagliga verksamheten. I rollen har du även kontakt med leverantörer, kontrollerar beställningar och leder provianteringsarbetet. Utifrån direktiv upprättar du menyer och sortimentslistor för fartygets försäljningsställen och för besättningens mäss.

Några ansvarsområden:
- Fördela, leda och kontrollera arbete och rutiner för dina medarbetare
- Kontrollera att livsmedelssäkerheten följs, upprätthålla hygienytor och dokumentation kopplat till detta samt att CSS kvalitetsmålen uppfylls
- Personalplanering
- Kontrollera utsatta öppettider och att överenskomna arbetstider samt kvalitetsmål efterlevs
- Delta i fartygets ledningsgruppsmöten och säkerhetsövningar
- Säkerställa att det systematiska arbetsmiljöarbetet fortgår
- Säkerställa att företagspolicyer, strategier och riktlinjer följs fullt ut
- Leda arbetsgruppen i linje med företagets strategi, värderingar och uppsatta mål

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.
Som Köksmästare blir du en del av en av våra största avdelningar ombord, Onboard Sales & Service. Vi letar nu efter fler som vill bli en del av vårt team!

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Då vi är mitt upp i ett förändringsarbete behöver du känna dig trygg i att leda under sådana förutsättningar. Vi ser också att du har förmågan att kunna inspirera din personal och omvandla goda idéer i praktiken. Du är en lugn och stabil person som är kontrollerad i pressade situationer. En passion för att utveckla den kommersiella verksamheten är ett måste, precis som en vilja att tillgodose våra gästers behov. Att sätta upp mål för både dig själv, dina medarbetare och verksamheten är en självklarhet. Vi tror även att du har en mycket god förmåga att kommunicera med andra oavsett målgrupp och kan genom din närvaro i verksamheten påverka den i rätt riktning.

Kvalifikationer:
- Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang (kockinriktning)
- Gedigen arbetslivserfarenhet som kock
- Tidigare erfarenhet som Souschef eller Köksmästare
- God datakunskap och systemvana
- Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
Meriterande:
- Relevant yrkesutbildning/högskoleutbildning inom kök
- Erfarenhet av att arbeta med KPI:er och resultatuppföljning

Intresserad?
Tjänsterna är tillsvidareanställningar, där 6 månaders provanställning tillämpas. Lönen regleras enligt kollektivavtal med SBF. Du kommer få en rederianställning, vilket innebär att du har en placering på ett fartyg men kan komma att omplaceras beroende på vad som händer i verksamheten. Våra fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar och vår verksamhet pågår sju dagar i veckan, året om. Tjänsten innebär att du arbetar skift, vilket normalt innebär att du arbetar och bor ombord under en period följt av en lika lång ledighet. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari, 2022. Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om du har några frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Elisabeth Persvall, OSS Manager, på elisabeth.persvall@stenaline.com.

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!
Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Kontaktpersoner på detta företaget

UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stena Line
  • 3 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 januari 2022
  • Ansök senast: 31 januari 2022

Besöksadress

Galoppgatan 4, Malmö
None

Postadress

None
Göteborg, 40519

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024