OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åre Bageri / Restaurang söker Köksmästare/Kock
Du måste ha minst 8 års yrkeserfarenhet från restaurangkök.
Vårt Tema är Surdegsbröd * Solens Mat * Sagolika desserter.
På Åre Bageri / Med Kväll lagar vi all mat från grunden även pastan, med bra råvaror och hög ambition. Vi är Krav certifierade och använder råvaror från KRAV-gårdar och ekologiska odlingar. Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både att ta vara på hela djuret kyckling/kött/fisk samt vegetariska alternativ. Helgrillat Lamm & Gris!
Vårt kök är modernt och praktiskt, och i vår Restaurant njuter du av en fantastisk arbetsmiljö.
Gäst-strömmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.
Gärna med arbetsledarerfarenhet, med att driva och utveckla köket framåt samt kunna vara delaktig i planering.
Åre Bageri Med Kväll får du arbetskamrater som är stolta över sitt yrke, bagare, konditor i den högre skolan.
Vår pasta gör vi själva i bageriet med olika smaker.
Vi vill att du skapar en härlig matkänsla med fräscha recept som du med stolthet vill presentera för dina gäster.
Ett genuint intresse för modern matlagning är ett absolut krav.
Vi har 140 platser inne och ca 90 st på uteservering.
Fullständiga rättigheter.
Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid enligt schema.
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Välkommen till Åre Bageri som har 31-årsjubileum under hösten 2015
klicka här:
https://krogtv.solidtango.com/video/presentation-arebageri