OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare/souschef som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss. Beroende på vad din erfarenhet är sen tidigare kan vi utforma tjänsten efter dig.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplayer då vi alla hjälps åt med det som behöver göras för att leverera en grym gästupplevelse. Du kommer att jobba i nära samarbete med nuvarande sous chef, restaurangchef och ägare för att tillsammans driva verksamheten framåt. Tjänsten kan vara en säsongsanställning okt/nov - april, men vi erbjuder också tillsvidareanställning. Så om du älskar fjällen och vill flytta hit, ta chansen!
Dina ansvarsområden:
rekrytering/introduktion
menyer
rutiner
HACCP
beställningar
schema
personalansvar
ekonomi/kostnadskalkyler
Ägare och nuvarande sous chef kommer att finnas på plats för att stötta dig i uppstartsarbetet. Vi erbjuder också ledarskapsutbildning till samtliga i ledningsgruppen regelbundet. Vi är en mindre arbetsplats där du kommer att leda arbetet för 5-6 kockar i ett tajt team.
Tidigare erfarenhet av beställningar, visst administrativt arbete såsom kostnadskalkyler och schemaläggning är ett stort plus. Verksamheten är väl inarbetad och etablerad men i ständig utveckling.
Boende finns och lön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv. finns såklart, vi är anslutna till både HRF och Visita.
Besök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
OM BRÄJKS
Bräjks ligger mitt i skidbacken i Björnrike och har öppet alla dagar i veckan med en välbesökt lunch och after ski med livemusik. Ca 4 dagar i veckan har vi också kvällsöppet och då serveras vår á la carte samt populära fondue. Vi har ca 120 platser inomhus och ca 300 platser ute på solverandan mot skidbacken. Vi jobbar med lokala och/eller ekologiska råvaror och vi lagar all mat från grunden. Kan vi köpa lokalt så gör vi det och kan vi förädla råvaran själv så gör vi det. Hela kossor till hamburgare, fisk som vi röker själva i rökskåpet och viltkött röks och torkas under hösten. För att passa hos oss måste du älska matlagning från grunden! Vi arbetar också aktivt för att minimera matsvinn i den dagliga verksamheten. Halvfabrikat existerar inte hos oss utan här är det matlagning som gäller.
Vi ser framemot din ansökan!
MVH
Joel & Pernilla Sjelin med team