Kökspersonal Brödernas Östersund

Arbetsbeskrivning

Kökspersonal

Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas:

Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.

Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av

Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt.

Att bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners och leverantörer

Upplärning av nyanställda

För din och gästernas säkerhet måste du:

Ha full kännedom om Arbetsmiljöverkets regelverk

Ha full kännedom om på restaurangens brand- och säkerhetsrutiner

Ha full kännedom om restaurangens hygienrutiner, egenkontroll av livsmedels och liknande rutiner som gäller

Kockars dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:

Att efterfölja direktiv satta av Köksmästaren i den dagliga servicen för att säkerställa en trevlig upplevelse för våra gäster

Ansvara för din station samt dess ansvarsområden

Att kunna svara på alla frågor om innehåll och tillagning om meny och produkter

Att aktivt söka upp information gällande tider, prioritet och beställningar vid arbetspass

Vara uppmärksam vid gästklagomål rörande kök och jobba för att förbättra eventuella problem

Följa alla satta rutiner gällande förberedelse, produktion och städning

Se till att din köksmästare får information om eventuella problem som måste åtgärdas i köket

Följa ditt satta schema med pass föredelade på dag, kväll och helg

Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy

Eventuellt andra uppgifter som kan komma från din närmsta chef

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödernas Restauranger
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 november 2021
  • Ansök senast: 12 maj 2022

Liknande jobb


27 december 2024

Kock

27 december 2024

Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024