OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökspersonal
Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas:
Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.
Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av
Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt.
Att bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners och leverantörer
Upplärning av nyanställda
För din och gästernas säkerhet måste du:
Ha full kännedom om Arbetsmiljöverkets regelverk
Ha full kännedom om på restaurangens brand- och säkerhetsrutiner
Ha full kännedom om restaurangens hygienrutiner, egenkontroll av livsmedels och liknande rutiner som gäller
Kockars dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:
Att efterfölja direktiv satta av Köksmästaren i den dagliga servicen för att säkerställa en trevlig upplevelse för våra gäster
Ansvara för din station samt dess ansvarsområden
Att kunna svara på alla frågor om innehåll och tillagning om meny och produkter
Att aktivt söka upp information gällande tider, prioritet och beställningar vid arbetspass
Vara uppmärksam vid gästklagomål rörande kök och jobba för att förbättra eventuella problem
Följa alla satta rutiner gällande förberedelse, produktion och städning
Se till att din köksmästare får information om eventuella problem som måste åtgärdas i köket
Följa ditt satta schema med pass föredelade på dag, kväll och helg
Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy
Eventuellt andra uppgifter som kan komma från din närmsta chef