Kökspersonal, gärna med erfarenhet

Arbetsbeskrivning

Sommarsäsong på Axmar Brygga
Brinner du för matlagning och service? Trivs du med att samarbeta i grupp?

Sommarsäsongen på Axmar Brygga löper under juni, juli och augusti. För vissa
slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten.
Julbordet startar i slutet av november med förberedelser långt innan. Just nu söker
vi dig som kan tänka dig spendera sommaren i den vackraste naturmiljön med det
gladaste medarbetarna.

Kökspersonal, gärna med erfarenhet:
Vi söker dig med erfarenhet i kök där du trivs med högt tempo men ändå vill sätta gästen i fokus. Uppgifter i både varma köket och kalla köket. Stationskock i lucka, på spis, förrätter eller desserter. Har du ingen erfarenhet men är hungrig på att jobba, lära dig nya saker och tror att du är rätt person för uppgiften. Tveka inte på att söka.

Tjänstens tillträde någon gång i juni men vi är flexibla.

Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Axmar Brygga GÄVLE
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 mars 2022
  • Ansök senast: 31 maj 2022

Besöksadress

Boskär
None

Postadress

Box 655
GÄVLE, 80127

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024