Kökspersonal - OMAKA

Kökspersonal - OMAKA

Arbetsbeskrivning

På OMAKA står vi aldrig still, under 2021 så utökade vi vår verksamhet med lunch och behöver bygga på vårt team med fler starka medarbetare!

OMAKA öppnade i september 2020 där vi har valt att kombinera restaurang med bryggeri mitt på Östermalm i gamla Arkitekthögskolans byggnad. Nu behöver vi fylla på med nya talanger och söker dig inom kök som engageras av att vara en del av något där det personliga mötet värderas högt. Vi tror att med kunskap, kvalité och bra energi skapar man det kundbemötandet som sprider en härlig upplevelse för alla.

Vi har en hög nivå i köket som kombineras med våra egna brygder men även med andra drycker. Menyn som du kommer arbeta med består huvudsakligen av snacks och mellanrätter där vi inte fegar med smaker, vi ser även till att utveckla och byta ut rätterna med jämna mellanrum. Ledorden ”smak före stil” är något som vi på Omaka jobbar med, det innebär att vi sätter smakerna i första rummet och hittar inspiration från hela världen, men vi jobbar med noga utvalda råvaror från lokala producenter.

Vi söker dig som har ett gediget intresse för mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi att du är ett socialt geni och är naturligt engagerad och intresserad av att ha kontakt med våra restauranggäster. Inom ramen av restaurangverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god relation med alla intressenter.

Nu behöver vi bli fler kockar, vi ser att du är seriös, intresserad och hungrig på att lära dig nya saker.

Vi erbjuder
- spännande koncept med kombinerad restaurang och bryggeri
- utveckling utav mat och dryck
- rolig tjänst med varierande arbetstider
- ett grymt arbetsteam
- bra villkor och kollektivavtal


Ansökan
Om du uppfyller grundkraven för tjänsterna kommer du att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning/tillsvidare/heltid
För mer information om tjänsten: Jacob Davidsson, jacob.davidsson@omaka.beer

Kontaktpersoner på detta företaget

Frida Karlsson

Tobias Olsson

Anna Lindqvist

Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Spendrups
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 februari 2022
  • Ansök senast: 12 augusti 2022

Besöksadress

Grythyttans Livsmedelsby, Hällefors
None

Postadress

Grythyttans Livsmedelsby
Hällefors, 71295

Liknande jobb


12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024