OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Linjenätet omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.Antalet anställda uppgår till cirka 5 700 där en majoritet arbetar med service och försäljning.Läs mer på www.stenaline.com Utmaningen Att jobba på fartyg innebär att vistas på en stor arbetsplats med många kollegor.Du får ett omväxlande jobb i en trevlig miljö med roliga arbetskamrater.Du kommer att jobba på någon av Stena Lines Danmarks-, Norge- eller Tysklandslinjer, där arbetstiden kan vara förlagd till veckoskift.Tjänsten är en säsongsanställning med arbete från en till tre månader, därefter har du möjlighet till fortsatt arbete vid behov.[[ Jobbet ombord innebär att du ingår i fartygets säkerhetsorganisation vilket betyder att du parallellt med din ordinarie tjänst ska ta del av information om säkerheten ombord.Innan en eventuell anställning genomförs därför en säkerhetsutbildning och en läkarundersökning. Som kock/kallskänka kommer du att jobba[med fartygets alla restauranger enligt schemaläggning.Stena Lines restaurangutbud sträcker sig från cafeer och buffe till a la carte-restauranger.Du arbetar i högt tempo och med stora kvantiteter.Vi lagar en del mat från grunden och använder även halvfabrikat.Arbetet innehåller tillagning och uppläggning.Laganda och samarbete är viktiga delar i Stena Lines arbete med att ge gästerna 'det lilla extra' och alltid överträffa deras förväntningar.Vi söker dig som är självgående, tar initiativ och har förmåga att fatta egna beslut.Din känsla för noggrannhet och kvalitet är givetvis också viktig.Vi söker även diskare till grov- och findisken i sommar.Vem är du?Du har erfarenhet från restaurangvärlden, är stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo.Arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och ett kreativt sinne.Du är självgående, har initiativförmåga och en god förmåga att fatta egna beslut. .Du har som lägst gymnasiekompetens .Yrkeserfarenhet från restaurang/storkök och utbildning från restaurangskola är meriterande .Vi ser gärna att du har kunskap inom både varm och kall kök . Din ansökan Vi vill att du i samband med din ansökan besvarar vårt frågeformulär.Kompletta ansökningar med cv och personligt brev prioriteras.Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt än via hemsida.Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via länken nedan.[ Urvalet sker löpande, så vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt.
Kontaktpersoner på detta företaget
UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40